Finance Controller - NL

Job description

Finance Controller bij INDG en Grip

Wij zijn op zoek naar een gedreven en enthousiaste Finance Controller die ons team komt versterken. We zijn een scale-up bedrijf dat een stevige groei doormaakt. Om deze groei te faciliteren zoeken we uitbereiding van ons team. Als Finance Controller zal je uiteraard veel samen werken met de Business Controller, Finance Manager en de interne Accountant, maar je zal ook regelmatig moeten schakelen met onze externe accountant en bijvoorbeeld de bank. Dit zal zo zijn voor onze beide bedrijven INDG en Grip. Als Finance Controller ben je het financiele geweten in onze organisatie en op onze afdeling. Je zorgt ervoor dat financieele rapportages correct zijn, zowel voor intern als voor extern. Je draagt bij aan een soepel verloop van de planning en control cyclus, je stuurt op een tijdige maand en jaarafsluiting en je zorgt ervoor dat de administratie accruraat en volledig is.


We zijn een jong, gedreven en nieuw team. We hechten veel waarde aan een goede werksfeer en de ontwikkeling van ons team, maar ook aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Hiervoor worden dan ook mogelijkheden aangeboden in de vorm van een persoonlijk budget. Jouw groei is ook onze groei.


Over INDG

‘At INDG our mission is to make every product playable.’


Wij zijn een middelgroot CGI (Computer Generated Imagery) bedrijf met kantoren in hartje Amsterdam en Bucharest. Ons bedrijf is gespecialiseerd in 3D product visualisatie voor verschillende grote merken waaronder Adidas, Philips, Ralph lauren, Heineken en Yamaha. Onze visie is dat, in de toekomst, producten overal ter wereld beschikbaar gemaakt kunnen worden en op detailniveau te ervaren zijn door middel van CGI, nog lang voordat het ontwerp voltooid is.


Wat is Grip?

Grip is een SaaS platform die op automatische wijze visuele content genereert. Grip is gebaseerd op fotorealistische 3D technieken, die wij in de afgelopen 20 jaar bij INDG hebben kunnen perfectioneren. Het grote voordeel van 3D is dat je gemaakte content kunt gebruiken en hergebruiken voor verschillende media: foto’s, video’s, iOS apps, et cetera. Dus als jouw biertje, sap machine of raket eenmaal in Grip staat kun je deze eindeloos hergebruiken! 


Gelukkig doet deze visie het ook goed bij onze klanten: in minder dan twee jaar hebben wij Coca-Cola, Nivea, Heineken, L’Oreal en verschillende andere grote namen mogen toevoegen aan ons klantenbestand. Zoals je je wellicht kunt voorstellen brengen deze grote namen ook een verantwoordelijkheid met zich mee; het is essentieel om te weten waarom, wanneer en hoe zij duizenden visuele beelden produceren die wij automatiseren. Dit is waarom Grip met de dag veranderd om zo bij te blijven met alle nieuwe dingen die er dagelijks te leren zijn op het gebied van deze software. 

Job requirements

Wat ga je doen?

 • Je zorgt ervoor dat de journal entries correct zijn
 • Je onderhoudt de GL- accounts
 • Je houdt toezicht op de boekhouding, maandelijkse salarisadministratie en betalingen
 • Je gaat financiële overzichten bijwerken

Wie ben jij? 

 • Bachelor of Master behaald, idealiter op het gebied van Economie of Finance 
 • Mimimaal 3-5 jaar ervaring in een soortgelijke positie (bijvoorbeeld als Controller of Accountant)
 • Goede kennis van boekhoudkundige en financiële rapportages
 • Uitstekende kennis van boekhoudsoftware en MS Office (met name Excel)
 • Zeer gestructureerde manier van werken en documenteren
 • Groot oog voor detail
 • Enthousiast, leergierig, ambitieus, flexibel, stressbestendig, en sterk in de communicatie
 • Je spreekt vloeiend Engels, goed Nederlands is geen vereiste (wel een pré!)

Wat bieden wij?

Deze rol zal vervuld worden in ons kantoor in het hartje van Amsterdam. Deze bruisende omgeving met daarin onze eigen ‘creative space’ zijn heel belangrijk voor ons. Wat wij verder bieden is een passend salaris, 26 vakantiedagen, health benefits zoals een fitnessplan, fietsenplan en collectiviteitskorting op de zorgverzekering. Daarnaast hebben wij altijd een goedgevulde keuken met vers fruit, snacks, koffie, thee en frisdranken. Hier hopen wij snel weer volop gebruik van te kunnen maken als de COVID-situatie dit toelaat. Hetzelfde geldt voor de Friday drinks met bier en pizza en maandelijkse borrels bij een gezellige bar in de buurt!


Enthousiast? Reageer direct!

Je kan direct reageren via deze website en we kijken er naar uit om meer over jou te weten te komen! Als je nog vragen hebt kun je mailen naar onze HR afdeling via jobs@indg.com.